ALIGN RACING

Her er et lite utdrag av det jeg produserer i forbindelse med Align Racing UiA. Logoen til Align er det dessverre ikke jeg som har laget. De oransje ikonene er brukt til å kategorisere Instagram highlights til Align Racing sin profil.

Align Racing er en studentorganisasjon ved Universitetet i Agder. Teamet består av medlemmer fra en rekke studieretninger og sammen bygger vi en god racerbil og et enda bedre team. I juli 2018 deltok vi for første gang i Formula Student UK, en av verdens største konkurranser for studenter og kom hjem med prisen for Beste nykommer. Det som gjør oss unike er fokuset på tverrfaglighet og satsning på det organisatoriske. Vi søker stadig etter nye medlemmer som kan styrke teamet vårt.

I noveber 2018 var jeg så heldig å fikk lov til å bli med i dette temet. Her lærer jeg mye om hvordan det er å jobbe sammen med andre på en helt annet måte enn i studeit. I Align Racing er jeg grafisk ansvarlig og er en del av markedsføringsavdelingen. Her får jeg gode muligheter til å utfordre meg selv, lære nye ting og skape et nytt og større nettverk.

alignracing .no

Våren 2019